Pjanić: Svi smo razočarani

Nakon sinoćnjeg poraza

Pjanić: Svi smo razočarani

Adnan Beganović

Do prošle sezone sedmerostruki uzastopni fudbalski šampion francuske Lyon, u ovoj sezoni ne igra dobro i rezultati su ispod svih očekivanja.

Sinoć je u susretu koji je fudbalerima nekadašnjeg francuskog prvaka mogao donijeti mirnu zimsku pauzu, Montpellier zasluženo slavio te tako momčad našeg Miralema Pjanića gurnuo na 6. mjesto La Championnata, a nakon susreta naš reprezentativac nije krio razočarenje.

"Šteta je i frustrirajuće je bilo izgubiti ovu utakmicu. Ne znam što bih rekao, svi smo razočarani. Morat ćemo se u januaru vratiti jači i dati sve od sebe da izađemo iz krize. Jednostavno, moramo se posložiti", rekao je razočarani Miralem Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.