Pjanić upozorava na fizičku spremu
Miralem Pjanić

Pjanić upozorava na fizičku spremu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač francuskog Lyona Miralem Pjanić smatra da njegova ekipa još uvijek nije fizički dovoljno spremna za predstojeću sezonu.

Reprezentativac Bih i jedan od naših najvećih fudbalskih talenata odigrao je posljednjih pola sata prijateljske utakmice u kojoj je njegov Lyon remizirao 1:1 sa Besiktasem.

“Počeli smo prilično dobro i stvorili smo nekoliko dobrih prilika, koje ipak nismo uspjeli iskorisiti. Mučila nas je vrućina, iako smo se nastojali prilagoditi”, rekao je Pjanić za zvaničnu stranicu Lyona.

”Pokušaćemo sve što bude u našoj moći da pobijedimo Porto u dvoboju drugog kola. Trebamo još poraditi na automatizmu u igri. Također, fizički još nismo na potrebnom nivou”, dodao je Pjanić.

Lyon će večeras sa početkom u 22:30 igrati drugi meč Peace kupa sa Portom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.