Pjanić „zabio“ Baždareviću
Golmana Grenoblea naš reprezentativac je matirao u 54. minuti

Prvijenac našeg dragulja u dresu Lyona

Pjanić „zabio“ Baždareviću

Miralem Pjanić, naš mladi fudbalski dragulj koji je prošlog ljeta iz Metza stigao u Lyon postigao je prvijenac u dresu francuskog prvoligaša sa Gerlana.

Lavovi su u velikoj rezultat krizi, a pauzu u prvenstvu iskoristili su kontrolni meč, a trijumfom su prekinuli seriju loših rezultata. 

Simbolično, naš reprezentativac postigao je pogodak klubu kojeg s klupe vodi naš proslavljeni trener Mehmed Baždarević. U prijateljskom susretu koji je Lyon odigrao protiv Grenoblea, Pjanić je Cattiera matirao u 54. minuti.

Naš reprezentativac u igru je ušao na početku drugog poluvremenu umjesto Brazilca Juninha i već nakon osam minuta majstorski je završio akciju u kojoj su učestvovali Makoun, Govou i Mounier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.