Pjanić: Završen je tek prvi dio priče

Nakon sinoćnjeg trijumfa

Pjanić: Završen je tek prvi dio priče

Adnan Beganović

Nakon sinoćnje pobjede nad Realom u redovima Lyona vladalo je veliko zadovoljstvo, a naš reprezentativac Miralem Pjanić, odmah nakon susreta za francuske medije je rekao da je cijela momčad odigrala na vrhunskom nivou.

"Mislim da smo večeras svi vidjeli pravi Lyon, vidjeli smo sve naše kvalitete. Cijela momčad odigrala je odlično, a mišljenja sam da smo zahvaljujući sjajnoj timskoj igri došli do trijumfa te da smo mogli upisati i uvjerljiviju pobjedu", rekao je Pjanić za francuske medije i dodao:

"Svaka pobjeda protiv Reala je velika, no završen je tek prvi dio priče. Ovaj susret moramo brzo zaboraviti i okrenuti se već Sochauxu, s kojim u nedjelju igramo jako bitnu prvenstvenu utakmicu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.