Pjanić zbog povrede propušta Monaco

Pjanić zbog povrede propušta Monaco

Miralem Pjanić neće biti u kombinaciji trenera Lyona Claude Puela za današnju utakmicu šesnaestine finala fudbalskog Kupa Francuske.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je na jučerašnjem treningu Lavova istegao preponu, te ga trener Puel nije uvrstio na spisak fudbalera koji će se suprostaviti Monacu u okviru šesnaestine finala Kupa Francuske.

Osim Pjanića, Puel neće moći računati ni na odbrambenog igrača Crisa, te će priliku najvjerovatnije dobiti Zeničanin Dejan Lovren, pojačanje Lyona pristiglo iz zagrebačkog Dinama za osam miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.