Pjaniću novi saigrač stiže iz Newcastlea?

Roma želi Cabayea

Pjaniću novi saigrač stiže iz Newcastlea?

Midhat Šljivak

Italijanski mediji donijeli su danas informaciju kako ekipa Rome razmišlja o dovođenju francuskog veznog igrača iz redova Newcastlea Yohana Cabayea.

Cabaye je prethodnog ljeta bio povezivan sa prelaskom u Arsenal i PSG, ali je na kraju ostao u Newcastleu s obzirom na to da niti jedan klub nije htio platiti veliki novac za njega.

Ipak, Calciomercato tvrdi da bi Roma na ljeto naredne godine mogla poslati ponudu timu sa St. James Parka, a trener Vučice Rudi Garcia vidi Cabayea kao idealnu zamjenu za Danielea De Rossija, koji bi mogao napustiti klub.

Ako ne uspiju dovesti Cabayea Roma će se navodno okrenuti dovođenju Ria Mavube iz Lillea, kojeg trener Garcia veoma dobro poznaje s obzirom da ga je trenirao u prethodnim sezonama.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti