Pjaniću poluvrijeme protiv Lensa
Pjanić je ušao umjesto Edersona

Kallstrom spasio Lavove

Pjaniću poluvrijeme protiv Lensa

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrao je drugo poluvrijeme u dresu Lyona, koji je u subotu remizirao protiv Lensa (2:2).

Naš internacionalac susret je počeo sa klupe za rezervne igrače, a u igru je ušao u 46. minuti umjesto Edersona, kada su Lavovi gubili sa 0:1. Da stvar bude gora Lens je nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu udvostručio prednost, golom Eduarda.

Ipak, u finišu susreta, Kim Kallstrom je golovima u 86. i 89. minuti uspio spasiti remi. Pjanić je imao zapaženu rolu u dresu Lyona, a sredinom drugog poluvremena imao je odličnu priliku za postizanje gola, ali je iz izgledne situacija traljavo šutirao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti