Plaća iz svog džepa da dobije raskid ugovora

Shaw želi napustiti United

Plaća iz svog džepa da dobije raskid ugovora

Endin Čaušević

Defanzivac Manchester Uniteda, Luke Shaw, će prema svemu sudeći ovog zimskog prelaznog roka napustiti Crvene đavole.

Shaw je u United stigao prije tri godine kao veliko pojačanje iz Southamptona, a klub sa Old Trafforda platio ga je čak 32 miliona funti. Međutim, Shaw nije opravdao očekivanja Uniteda, a najviše zbog velikih problema s povredama.

Prije nekoliko sedmica ovaj 22-godišnji fudbaler je priznao da želi napustiti United jer je jasno da nema baš previše prostora za igru kod Mourinha. Crveni đavoli su odredili cijenu od "samo" pet miliona funti za ovog defanzivca, a navodno je Shaw spreman da sam to plati.

Prema pisanju engleskih medija Shaw je poručio čelnicima Manchester Uniteda da će on platiti pet miliona funti kako bi postao slobodan igrač ukoliko ne dođe nijedna ponuda. Tako bi mu bilo lakše da nađe novi angažman jer bi bio slobodan igrač.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi