Plantu počasno mjesto u Wolvsima
Veliki fan: Robert Plant

Plantu počasno mjesto u Wolvsima

Robert Plant, rok zvijezda legendarne grupe Led Zeppelin, izrazio je svoje oduševljenje činjenicom da ga je engleski Wolverhampton proglasio počasnim potpredsjednikom.

Plant, koji je 55 godina vatreni navijač Wolverhamptona, počasnu je nagradu primio tokom subotnje utakmice 1. kola Premier lige sa West Hamom od predsjednika kluba Steve Morgana.

“Kao prvo, polaskan sam ovim činom, ali i osramožen istovremeno. Naime, postoji još mnogo velikih ljudi koji su zadužili ovaj klub, a ova je čast pripala upravo meni”, kazao je legendarni roker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.