Platini: Messi je ubica

Samo riječi hvale

Platini: Messi je ubica

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme fenomenalnog Lea Messija hvale i znani i neznani, a oglasio se i predsjednik Evropske fudbalske federacije Michel Platini.

"Messi je ubica, on uvijek želi više i nikad nije zadovoljan, a toga čini posebnim. Uživam u njegovom fudbalu. Mesi je doista fenomenalan", istakao je Platini, no dodao je i da nije samo Messi zaslužan za fantastične partije Barcelone.

"Arentinac daje završni udarac, ali i ostali igrači Barcelone su fantastični i imaju isti duh. Oni imaju poseban način igre", zaključio je Platini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.