Platini: Reprezentacija BiH mora imati moderan stadion

Sastanak u Vijeću ministara

Platini: Reprezentacija BiH mora imati moderan stadion

Predsjednik UEFA Michel Platini primljen je danas u Vijeću ministara BiH kod predsjedavajučeg Vjekoslava Bevande.

Na sastanku je prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine Ivica Osim, a najviše je bilo riječi o stadionima.

"Ovom se prilikom želim zahvaliti Michelu Platiniju na angažmanu u procesu ozdravljenja bh. fudbala, te kontinuiranoj podršci Komitetu za normalizaciju", rekao je Bevanda.

Platini je i na sastnaku sa Bevandom iznio veoma pohvalno mišljenje prema Komitetu za normalizaciju, odnosno njegovom radu u minulom periodu.

"Bosna i Hercegovina treba svim snagama raditi na izgradnji fudbalske infrastrukture. Vaša reprezentacija mora imati moderan stadion i na tom se mora ubrzano raditi", poručio je Platini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.