Plava ekspedicija otputovala u Antaliju

Željezničar nastavlja pripreme

Plava ekspedicija otputovala u Antaliju

Ekspedicija Fudbalskog kluba Željezničar danas je otputovala u Antaliju, gdje će obaviti drugi dio priprema za proljetni dio sezone.

Šef stručnog štaba Edis Mulalić na pripreme je poveo 24 fudbalera: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić, Jadranko Bogičević, Emir Hodžurda, Mirko Kramarić, Kemal Osmanković – Enis Sadiković, Dino Hasanović, Jovan Blagojević, Nermin Zolotić, Samir Bekrić, Mailson, Tiago, Miroslav Stevanović, Dženis Beganović, Mirza Halvadžić, Srđan Stanić – Ivan Lendrić, Dejan Đermanović, Ajdin Mujagić. 

Put Antalije je krenuo i stručni štab Željezničara koji čine Elvis Karić, Anel Hidić, Raif Zeba, Mirza Halvadžija, Erdijan Pekić i Haris Alihodžić.

Željezničar će na pripremama u Antaliji boraviti do 19. februara, a Plavi će u Turskoj odigrati tri prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva utakmica se igra 11. februara sa FC DAC 1904, zatim 15. februara slijedi meč protiv Vendsyssel FF, dok je posljednja utakmica zakazana za 18. februar, a protivnik je FC Illichivets Mariupol. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi