Plavci žele Krasića, Juve ne želi ni čuti

Plavci žele Krasića, Juve ne želi ni čuti

Chelsea je spreman poslati ponudu od 26 miliona funti za Miloša Krasića, pišu engleski mediji. No, Juventus ne želi ni da čuje o tome.

Na Stamford Bridgeu smatraju da bi se Krasić dobro uklopio u igru Plavaca, jer bi asistencijama loptama "hranio" Fernanda Torresa.

Plavci su spremni ponuditi 26 miliona funti, no u Torinu ne želi ni da čuju za to. Čak i menadžer srbijanskog veznjaka rekao je kako neće biti ništa od toga.

"Zašto bi išao iz JUventusa kad ga ovdje obožavaju. Sretan je u Torinu. Tek je došao i neće nigdje ići", rekao je Naletić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije