Plavčić: Biti će promjena u igračkom kadru

Jučer je u prostorijama NK Vitez održana press konferencija na kojoj se osim predstavljanja polaznika škole fudbala ovog kluba koji su potpisali ugovore, obratio i trener Valentin Plavčić koji je produžio suradnju sa Vitezom.

"Prije svega želim da istaknem svoje zadovoljstvo što sam ostao u Vitezu i nadam se da ćemo imati malo više i sreće nego što je to bilo prošle sezone. Također ovo danas je dokaz da mislimo na budućnost kluba, te je ovi svakako potez vrijedan hvale za upravu i grad"

"Sigurno je da će biti promjena, neki će igraći otići neki doći, ali o tome još uvijek ne želim razgovarati prije okupljanja" dodao je Plavčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti