Trener Viteza

Plavčić: Moramo što prije zaboraviti ovu pobjedu

Sastav Viteza je u okviru 25. kola BH Telecom Premijer lige na svom terenu upisao jako važnu pobjedu. 

Izabranici trenera Valentina Plavčića su s 3:0 savladali Zvijezdu iz Gradačca, ekipu koja je jedan od glavnih kandidata za napuštanje društva najboljih bh. klubova.

Ipak, upravo ovom pobjedom i ekipa Viteza je pobjegla iz donjeg doma premijerligaške tabele.

"Jako sam radostan nakon ove pobjede od 3:0. Dugih i teških je sedam dana iza nas. Očekivali smo jednu Zvijezdu za koju znamo koliko je opasna. Mislim da je ona danas imala jedan loš dan. Znamo kakvu kontru imaju, znamo kakve individualce imaju, ipak pripremili smo se", rekao je trener Viteza Valentin Plavčić, te dodao:

"Moram reći da je voljni momenat bio na našoj strani. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama odigrati jednako dobro kao i danas. Svakako naša naredna utakmica je kvalifikaciona i moramo ovu pobjedu što prije zaboraviti, te se pripremiti za banjalučki Borac i dati sve od sebe da ostanemo u Premijer ligi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.