Plavčić vjeruje u povoljan rezultat

Vitez još uvijek bez trijumfa

Plavčić vjeruje u povoljan rezultat

Vitez nakon šest kola još uvijek nije okusio slast pobjede. Svega dva boda ne obećavaju mir u nastavku sezone, a novi ispit zrelosti je gostovanje Širokog Brijega na Kamberović polju u Zenici.

Valentin Plavčić je optimističan pred predstojeći duel.

"Svi naši igrači su oporavljeni i u kadru su za utakmicu sa Širokim Brijegom, s izuzetkom Slavka Brekala koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici. Konkurencija u ekipi je dosta jaka, iskusniji smo za šest utakmica, tako da očekujemo povoljan rezultat. To možemo ostvariti samo maksimalnim angažmanom na terenu,” izjavio je Plavčić.

Za sastav će osim oporavljenih Jurčevića, Dedića, Vidovića i Badrova, konkurisati i Branko Čubrilo koji je dobio zeleno svjetlo nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti