NLB banka novi sponzor FK Željezničara

Plavi sa Grbavice bogatiji za još jednog sponzora

Najtrofejniji bosanskohercegovački klub u petak je dobio još jednog sponzora, a partnerstvo na godinu dana sa NLBbankom ispred kluba sa Grbavice verifikovao je direktor Mirsad Šiljak, dok je ispred NLB-a ugovor potpisala direktorica Lidija Žigić.

Pored potpisnika sponzorskog ugovora činu potpisa prisustvovao je i član Upravnog odbora, Dejan Nikolić.

"Prije svega želim se zahvaliti na pozivu, znam da žene rijetko imaju priliku pričati ovdje. NLB banka kao društveno odgovorna institucija, pored toga što svakodnevno radi na promovisanju privrede i preduzeća, osjetila je potrebu za podržavanje sporta. Nama je velika čast i zadovoljstvo sama saradnja sa FK Željezničar i nadam se da ćemo zajedno postići velike ciljeve", istakla je Žigić.

Poslije direktorice NLB banke, prisutnim novinarima obratio se i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.

"Meni je izuzetna čast što je sa nama danas prisutna jedna dama, direktorica NLB banke, a svakako da mi je drago i to što ćemo pospješiti jednu saradnju, baš kao i to da su uposlenici NLB banke spoznali rad i trud u Željezničaru. Još jednom se zahvaljujem gospođi Lidiji na podršci", rekao je Šiljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Član Upravnog odbora Željezničara, Dejan Nikolić kao posljednji se obratio prisutnim.

"Obraćam se ispred Uprave FK Željezničar i želim naglasiti da nam je veoma drago da je jedna ovakva firma spoznala partnera u najtrofejnijem bosanskohercegovačkom klubu. Drago mi je što su bankari prepoznali novi model ulaganja i sretni smo što imamo novog člana Plave porodice. Naše banke će u budućnosti biti glavni izvor finansija", kazao je Nikolić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.