Plavi traže nastavak serije

Željezničar gostuje na Grbavici

Plavi traže nastavak serije

Željezničar danas na svom stadionu gostuje kod ekipe Olimpika, u okviru 12. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Biće ovo težak ispit za izabranike trenera Amara Osima, koji je i sam svjestan da novi premijerligaš nije ekipa za potcijeniti.

"Nema sumnje da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi. Uostalom, stanje na tabeli sasvim dovoljno govori. Mi smo dobo odigrali posljednjih nekoliko utakmica na svom terenu, pa očekujem da tako nastavimo i danas protiv Olimpika, jer iako smo tehnički gosti mi ćemo igrati na svojoj Grbavici", rekao je trener sarajevskih plavih Amar Osim.

"Moramo dati sto posto svojih mogućnosti kako bi došli do pobjede u ovom susretu. Nalazimo se u dobroj formi, što pokazuju naši posljednji rezultati u prvenstvu i Kupu Bosne i Hercegovine i mislim da možemo do pobjede i danas. Olimpik ima jaku ekipu i neće biti lako, ali uz pravi angažman svih igrača na terenu, možemo slaviti", rekao je prvotimac Željezničara Mirko Radovanović.

Trener Željezničara Amar Osim u ovom susretu neće moti računati na kartoniranog Srđana Stanića i povrijeđenog Mirsada Bešliju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.