Plavi trenirali na pomoćnom, Hasanović upitan za Čelik

Željo se sprema za gostovanje u Zenici

Plavi trenirali na pomoćnom, Hasanović upitan za Čelik

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj pretposljednji trening pred gostovanju u Zenici kod Čelika u okviru posljednjeg kola ovosezonskog izdanja BH Telecom Premijer lige.

Plavi s bodom zaostatka za gradskim rivalom i liderom na tabeli, ekipom Sarajeva, putuju u Zenicu. Iako je titula bliže koševskom sastavu, izabranici Milomira Odovića na Bilinom polju žele napraviti pozitivan rezultat i ostati neporaženi ovoga proljeća, a istovremeno će osluškivati rezultat na najvećem bh. stadionu.

Šef stručnog štaba kluba s Grbavice imat će kadrovskih problema za duel s Čelikom obzirom da zbog isteka radnedozvole ne može računati na Mladena Zeljkovića, dok je za gostovanje u Zenici upitan i Eldar Hasanović kojeg već duže vrijeme muči zadnja loža lijeve noge.

I bez dvojice jako bitnih fudbalera ostali igrači kluba iz Zvorničke 27 su u odlično atmosferi odradili današnji trening na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, a u našoj galeriji pogledajte neke od najzanimljivijih fotografija s današnjeg treninga.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti