Plavi u Kupu bez poraza 2009 dana, ali...

Sarajevo ide dalje, Željin niz još uvijek traje

Plavi u Kupu bez poraza 2009 dana, ali...

A. Beganović

U revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva i Željezničara odigrali su bez golova, pa je dalje prošla bordo momčad zahvaljujući golu postignutom u gostima.

Revanš susret četvrtfinala kupa Bosne i Hercegovine između dva najbolja bosanskohercegovačka kluba nije oprabdao očekivanja.

Za razliku od prvog susreta na Grbavici, večeras se nije "umiralo" u ljepoti, bilo je mnogo manje prilika, lijepih poteza, a i mreže su ostale netaknute.

Fudbaleri bordo momčadi teren su napustili mnogo zadovoljniji, a plavima s Grbavice za utjehu može biti to što su nastavili svoj niz nepobjedivosti u najmasovnijem takmičenju.

Naime, Željezničar je bez poraza u Kupu nevjerovatnih 2009 dana, odnosno momčad s Grbavice je posljednji poraz u najmasovnijem takmičenju upisala u septembru 2008. godine i to od Zvijezde iz Gradačca (1:0). 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti