Plavi u Rovinj, Jamak i Baljić u Sarajevo

Zbog povreda

Plavi u Rovinj, Jamak i Baljić u Sarajevo

Adnan Beganović

I dok se ekspedicija Željezničara probija ka Rovinju, gdje će Plavi nastaviti pripreme, Nermin Jamak i Omar Baljić trenutno su u Konjicu i pokušavju stići do Sarajeva.

Naime, pomenuti igrači su se u Međugorju povrijedili, te će u toku sutrašnjeg dana biti podvrgnuti detaljnijim liječničkim pregledima.

"Evo nas u Konjicu, nekako se probijama prema Sarajevu. Povrijedio sam koljeno, nadam se da nije ništa opasno, ali imam strašne bolove. Još uvijek ne mogu sa sigurnošću reći o kakvoj se povredi radi, ali sutra ujutro sam na detaljnim liječničkim pregledima. Uvjeren sam da ću uskoro biti u pogonu", za SportSport.ba je istakao Nermin Jamak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije