Plavi u srijedu ka Cetinju, Manijacima 160 ulaznica

Gostovanje u Crnoj Gori

Plavi u srijedu ka Cetinju, Manijacima 160 ulaznica

Do revanš susreta 1. pretkola Europa lige između Željezničara i Lovćena ostalo je tri dana. Nakon remija bez golova u prvom susretu u revanšu će Plavi, ukoliko žele prolaz u naredno kolo, morati zatresti mrežu kluba sa Cetinja.

Plava ekspedicija će put Crne Gore u srijedu, u ranim jutarnjim satima. iako će se susret igrati u Petrovcu, fudbaleri Željezničara zajedno sa stručnim štabom biti će smješteni upravo na Cetinju koje je od mjesta odigravanja utakmice udaljeno nekih pola sata vožnje.

Izabranici Admira Adžema biće smješteni u hotelu Grand, a zvanična press-konferencija planirana je u 15:30, takođe na Cetinju. Zvanični, ujedno i jedini, trening koji će klub sa Grbavice održati u Crnoj Gori zakazan je za srijedu u terminu odigravanja utakmice (17:30).

Kako smo saznali od izvora bliskih klubu za navijače Željezničara je za ovaj susret osigurano oko 160 ulaznica, iako ih je po pravilima sljedovalo duplo manje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.