Plavi vrijedno rade, čeka se šta će biti sa Štilićem i Cocalićem

Igrački kadar još uvijek nije zaključen

Plavi vrijedno rade, čeka se šta će biti sa Štilićem i Cocalićem

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara prije nekoliko dana počeli su pripreme za drugi dio sezone.

Plavi su pred početak priprema promijenili trenera nakon što je Tomislav Ivković odlučio da napusti Grbavicu, a u sarajevski klub vratio se Edis Mulalić.

Jasno je da je pred Mulalićem izuzetno težak posao u drugom dijelu sezone zbog svih dešavanja u klubu, a i činjenice da sve više fudbalera traži odlazak iz Željezničar.

Igrački kadar za nastavak sezone još uvijek nije poznat, a na Grbavici se nadaju da će se uskoro to riješiti. Navijači se nadaju da će Semir Štilić zaigrati u drugom dijelu sezone, a već neko vrijeme spominje se i povratak iskusnog Edina Cocalića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno, obojica su izrazili želju da pomognu Želji u drugom dijelu sezone, ali da li će nositi dres Plavih u nastavku sezone definitivno će se, kako neslužbeno saznajemo, znati u narednih 48 sati.

Također, treba dodati da sa ekipom Žejlezničara trenira i nekadašnji član ovog tima Denis Žerić. U stručnom štabu žele vidjeti koliko je spreman, te će nakon određenog dijela priprema odlučiti da li će mu ponuditi ugovor.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596132192
Ne znam sta je sporno sa njima, po vama oni se jos dogovaraju sa klubom. Vec se zna da ce se priključiti u narednim danima treninzima. FORCA ŽELJO
5 7
user1613662710
Sutra bi trebao cocalic doci vec,bar koliko ja imam informacije
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi