Plišek bi, ipak, mogao dobiti podršku?

Večeras sjednica UO FK Sarajevo

Plišek bi, ipak, mogao dobiti podršku?

Na večeras zakazanoj sjednici Upravnog odbora FK Sarajevo Jiri Plišek bi ipak mogao dobiti podršku i biti izabran za trenera.

Iako su protiv Plišeka ustali direktor kluba Edin Prljača, te članovi Upravnog odbora Munir Talović i Agim Nikolić, čini se kako se situacija mijenja.

"Prvobitno sam bio protiv takve odluke, jer smatram da i u BiH ima dovoljno kvalitetnih trenera. A protiv sam bio jer nisam mislio da moj glas može biti presudan. Međutim, zbog novonastale situacije ne želim biti kočničar. Zbog svoje ljubavi prema FK Sarajevo promijenit ću odluku", rekao je Talović za Sarajevo-x.com.

Upravo bi ovaj glas mogao biti presudan prilikom glasanja, premda, s obzirom na istoriju problema u FK Sarajevo, sve druge opcije nije pametno isključiti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.