Plišek: Ništa osim pobjede protiv Travnika

Sarajevo potpisalo sponzorski ugovor sa Škodom

Plišek: Ništa osim pobjede protiv Travnika

Povodom utakmice 10. kola Premijer lige i potpisivanja sponzorskog ugovora sa Škodom, u prostorijama FK Sarajevo održana je pres konferencija.

Jirži Plišek, trener bordo momčadi, optimista je pred susret sa Vezirima i ističe da želi da Sarajevo ostane na vrhu tabele.

"Protiv Travnika idemo na pobjedu, jer drugo se ništa od nas ne može očekivati. Želimo ostati na vrhu i vjerujem da će tako i biti", rekao je Jirži Plišek.

U utakmici protiv Vezira češki stručnjak neće moći računati na Sedina Torlaka, Kenana Handžića i Adina Džafića, dok se timu priključio Edin Pehić, za kojeg je Plišek rekao: "Treba mu još utakmica, ali uskoro će se vratiti u formu".

Dino Selimović, direktor tima sa Koševa i Senad Olovčić,  direktor ASA auto-a, potpisali su sponzorski ugovor između Sarajeva i Škode.

"Sarajevo je brend, prepoznali smo interes i želimo ulagati u nogomet. Treba podržati klubove iz Sarajeva kako bi u glavnom gradu gledali jake evropske utakmice", rekao je Olovčić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.