Plišek se sutra izjašnjava ostaje li ili ne

Češki stručnjak zbog privatnih problema u dilemi

Plišek se sutra izjašnjava ostaje li ili ne

Češki trener Fudbalskog kluba Sarajevo Jiri Plišek sutra bi se trebao izjasniti pred Upravnim odborom bordo tima o tome da li će i ubuduće ostati na kormilu ove ekipe.

Naime, Plišeka već duže vrijeme muče problemi privatne prirode, zbog kojih se još uvijek dvoumi da li ostati za kormilom bordo premijerligaša sa Koševa.

"Jiri ima problema sa bolesnim ocem, koji živi sam na granici Češke i Njemačke i jako mu se teško nositi sa tim. Otac mu je sam i bolestan i potrebno mu je da neko bude uz njega. Plišek se još uvijek nije decidno izjasnio, a sutra ćemo na sjednici Upravnog odbora čuti njegovu konačnu odluku o tome da li ostaje trener Sarajeva ili ne", kazao je za SportSport.ba član Upravnog odbora FK Sarajevo Irfan Redžepagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije