Pliska i Bukvić sporazumno raskinuli ugovore sa Travnikom

Osipanje igračkog kadra na Piroti

Pliska i Bukvić sporazumno raskinuli ugovore sa Travnikom

Osipanje igračkog kadra u Travniku nastavljeno je i jučer. Nova dva fudbalera koja su dogovorila sporazumni raskid ugovora su golman Semir Bukvić i napadač Almir Pliska. 

I Bukvić i Pliska u redove Vezira dospjeli su ljetos. Pliska je u Travnik stagao iz Veleža nastupivši u osamnaest mečeva, ali svega u pet navrata kao starter. Postigao je jedan pogodak, te pridodao tri asistencije.

Bukvić je tokom jeseni bio jedan od najboljih igrača Travnika, a na Pirotu je došao iz Željezničara. Branio je na šesnaest utakmica, a započeo ih je dvanaest. Ni Pliska i ni Bukvić ne znaju gdje će nastaviti svoju karijeru, mada i jedan i drugi imaju nekoliko ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.