Pliska: Zvijezda je favorit, ali ih se ne bojimo

Travnik ovjerava bodove osvojene protiv Rudara

Pliska: Zvijezda je favorit, ali ih se ne bojimo

Bodovi osvojeni u petak protiv Rudara iz Prijedora pravu težinu dobit će tek ukoliko Travnik iznenadi i otkine bod ili u boljem slučaju osvoji sva tri na stadionu Banja Ilidža.

Zvijezda je nakon poraza u Prijedoru ponovo na pobjedničkom kolosijeku, a izabranici Denisa Taletovića u prošlom su kolu pomalo iznenađujuće savladali lidera na tabeli, tim Borca.

"Trijumf nad Rudarom vratio je mir i dobru atmosferu, pa ponajviše zbog toga vjerujem da možemo iznenaditi u Gradačcu. Zvijezdi pripada uloga favorita, ali da bi došli do bodova to moraju potvrditi na samom terenu," kaže napadač Travnika, Almir Pliska, te dodaje:

"Sa optimizmom dolazimo u Gradačac, cilj je osvojiti makar jedan bod, a ukoliko se ukaže prilika onda i sva tri. Zvijezda je u zanosu nakon trijumfa nad Borcem, a svako njihovo opuštanje mi ćemo znati iskoristiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.