Pljevljak oblači dres Zvijezde?
Foto: EPA

Nakon što se razišao sa Metallegheom

Pljevljak oblači dres Zvijezde?

I u drugom dijelu sezone Rijad Pljevljak će, čini se, igrati na prvoligaškim terenima.

Prije nekoliko dana ovaj 28-godišnji ofanzivac je napustio Metalleghe BSI, a za novim klubom očito neće tragati dugo jer već sada se za njegove usluge interesuje nekoliko timova.

Jedan od njih je Zvijezda iz Gradačca, čiji je trener Mile Lazarević izrazio želju da dovede Pljevljaka u svoje redove, a kontakti između dvije strane već su uspostavljeni.

Na prvoligaškim terenima Pljevljak se već dokazao, u ovom rangu iza sebe ima skoro 150 utakmica, a okušao se također i u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na listi želja Zvijezde još se, između ostalog, nalazi ime Aleksandra Malbašića koji je posljednji angažman imao u Rudar Prijedoru.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jc999
E hrabri ste nema šta ako Vam je on pojačanje... Očite su ambicije Zvijezde iz Gradačca za ovu sezonu ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi