Pljevljak: Protiv Troglava maksimalno ozbiljno

Bišćani se neće opuštati

Pljevljak: Protiv Troglava maksimalno ozbiljno

Iako je bihaćka publika očekivala sigurna tri boda protiv Igmana, Konjičani su u subotu otišli kući sa jednim bodom koji će im biti od velike koristi u nastavku prvenstva.

Uprkos prosutim bodovima na domaćem terenu, Jedinstvo je i dalje prvoplasirani tim Prve lige FBiH, koji će šansu za iskupljenje svojim navijačima tražiti u subotu kod fenjeraša Troglava.

Igrač od kojeg će prijetiti velika opasnot po gol Troglava je 22-godišnji ofanzivac Rijad Pljevljak, koji utakmicu u Livnu dočekuje s nestrpljenjem i uvjeren je u pozitivan rezultat.

"Svi smo mislili da ćemo upisati lagana tri boda protiv Igmana, ali nam se ponovilo isto što i Gradini u prošlom kolu. U zadnjim minutama došlo je do opuštanja i pada koncentracije, što je Igman iskoristio na najbolji mogući način i postigao dva brza gola. Također i teren je bio dosta loš, što je dodatno spriječilo uspostavljanje naše igre", osvrnuo se Pljevljak na utakmicu protiv Igmana, te dodao:

"Što se tiče naredne utakmice, bez obzira što je Troglav zadnji na tabeli, u utakmicu ćemo ući maksimalno oprezno. Moramo pobijediti, jer samo tako možemo nadoknaditi izgubljene bodove protiv Igmana. Navijačima možemo obećati maksimalnu požrtvovanost, a nadam se da neće onda ni rezultat izostati", zaključio je Pljevljak.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.