Pobjeda Aston Ville, remi Sunderlanda i QPR-a

Premier liga, 14. kolo

Pobjeda Aston Ville, remi Sunderlanda i QPR-a

Midhat Šljivak

Dva susreta 14. kola engleske Premier lige odigrana su večeras, a napadači nisu bili raspoloženi, te je postignut samo jedan gol i to na susretu Aston Ville i Readinga.

Harry Rednknapp je u svom prvom susretu na klupi Queens Park Rangersa došao do gostujućeg boda na gostovanju protiv Sunderlanda 0:0. U veoma dobroj fudbalskoj predstavi u kojem su oba tima imala nekoliko lijepih prilika za postizanje gola, napadači nisu bii raspoloženi, pa je susret okončan bez golova.

Aston Villa je na svm Villa Parku ugostila Reading, te su stigli do pobjede rezultatom 1:0.

Mnoštvo prilika na ovom susretu nije donijelo promjenu rezultata sve do 80. minute kada asistenciju Westwooda koristi Christian Benteke koji pogađa za vodstvo od 1:0. Na kraju se to ispostavio i kao gol vrijedan tri boda za Villu.


AV1-0READ @SpheraChannel by SpheraChannel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.