Pobjeda Drine u Foči

Prva liga RS

Pobjeda Drine u Foči

D. Vejo

U okviru sedmog kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Drine savladali su Sutjesku u Foči minimalnim rezultatom 0:1.

Tokom čitavog meča, i jedni i drugi su igrali oprezno. Igra se svodila na sredinu terena, te je bio po neki pokušaj kako sa jedne tako i druge strane.

Domaćin je imao jednu priliku vrijednu pomena, ali je šut napadača Fočaka, otišao iznad prečke. A onda se ukazao Vasić. Minut je 78. kada iskusni veznjak goste iz Zvornika dovodi u vodstvo te obezbjeđuje Drini zlata vrijednu pobjedu.

U narednom kolu, Drina će u derbiju istog gostvati ekipi Slavije u I. Sarajeva, dok će Sutjeska svoja koplja ukrstiti Zvijezdom 09 u Etno selu Stanišići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi