Pobjeda Fenera, potop Ibričićevog Kayseri Erciyespora

Pobjeda Fenera, potop Ibričićevog Kayseri Erciyespora

Adnan Beganović

U okviru 10. kola turskog fudbalskog prvenstva danas su odigrana dva susreta. Fenerbahce je slavio na gostovanju kod Bursaspora (3:2), dok je Kasimpasa bila ubjedljiva na gostovanju kod Kayseri Erciyespora (3:0) čije boje brani i naš reprezentativac Senijad Ibričić.

Dva gola u trijumfu Kasimpase nad Kayseri Erciyesporom postigao je Buyuk, dok se jednom u listu strijelaca upisao Sanharib Malki, a Ibričić je za poraženu momčad odigrao 62 minute.

Vodeći Fenerbahce uspješno je prošao teško gostovanje kod Bursaspora. Slavio je Fener sa 3:2, a golove za vodeću momčad turskog prvenstva postigli su Webo, Emenike i Korkmaz, dok su za Bursaspor pogađali Kiraz i Batalla.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije