Pobjeda Istanbula, Višća ni na klupi

Preostalo susret osmog kola turske Superlige

Pobjeda Istanbula, Višća ni na klupi

Ekipa Istanbula gostovala je u preostalom susretu osmog kola turske Superlige kod ekipe Kayserispora te je nakon 90 minuta slavila sa minimalnih 0:1.

Prvo poluvrijeme je proteklo u dobroj igri na obje strane, a i jedna i druga ekipa su imale svoje prilike za postizanje golova koje nisu iskoristile te se na odmor otišlo sa početnih 0:0:

 

Drugo poluvrijeme donijelo je i jedini gol na utakmici. U 62. minuti Holmen je na asistenciju Weboa pogodio za vodstvo svoje ekipe. Trener domaćih je nakon tog gola izvršio sve tri izmjene, ali Kayserispor jednostavno nije imao snage da se vrati u susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.