"Pobjeda nad Liverpoolom znači mnogo"

Luka Modrić za zvaničnu stranicu Tottenhama

"Pobjeda nad Liverpoolom znači mnogo"

Reprezentativac Hrvatske u dresu londonskog Tottenhama Luka Modrić izjavio je za službenu stranicu kluba kako je pobjeda nad Liverpoolom veliki rezultat za njegovu ekipu.

Spursi su na svom White Hart Laneu gubili od Redsa, ali su se uspjeli vratiti i preokrenuti rezultat te na kraju slaviti. To je bio već šesti put ove sezone u Premiershipu da Tottenham gubi, ali na kraju stigne zaostatak.

"Pobjeda u susretu sa Liverpoolom za nas je veoma važan i značajan rezultat. Ipak, mislim da smo u prvom poluvremenu trebali odigrati bolje, ali smo sve nadoknadili u nastavku. Pobjeda protiv Liverpoola pokazatelj je naše snage i s njom smo potvrdili da smo sposobni pobjediti svakoga", rekao je Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti