Pobjeda Sheriffa na otvaranju drugog pretkola Lige prvaka

Sheriff slavio u Armeniji

Pobjeda Sheriffa na otvaranju drugog pretkola Lige prvaka

M. Šljivak

Moldavski Sheriff Tiraspol savladao je na gostovanju ekipu Ulissesa iz Armenije sa 1:0 u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez pogodaka, iako je bilo nekoliko izglednih prilika, nastavak susreta je donio jedini gol na susretu.

Do pobjede su gosti iz Moldavije stigli nakon tačno sat vremena igre kada je mrežu domaćeg golmana pogodio Gheorghiev za ispostaviće se konačan rezultat od 1:0 i veliku prednost za Sheriff u uzvratnom susretu koji se igra za sedam dana u Tiraspolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.