"Pobjeda u BiH bi bila rani božićni poklon za nas"

Naše igračice dočekuju Vels

"Pobjeda u BiH bi bila rani božićni poklon za nas"

Endin Čaušević, foto: EPA

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak u Zenici igra protiv Velsa meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Izabranice Samire Hurem u dobrom raspoloženju dočekuju Vels i nadaju se pobjedi pred domaćom publikom. S druge strane, selektora gostujuće selekcije Jayne Ludlow priznala je da bi bila prezadovoljna sa jednim osvojenim bodom na gostovanju u Zenici.

"Jedan bod bi bio sjajanr rezultat za nas u gostima. Ako dobijemo više od toga onda će to za nas biti pravi poklon za Božić. BiH ima veoma dobru ekipu koju je teško savladati. Imamo svoje ciljeve i znamo koliko bodova želimo.

Ovo je veoma teška grupa, ali dat ćemo sve od sebe", rekla je Ludlow. Pored naše selekcije i Velsa u grupi se nalaze još Engleska, Kazahstan i Rusija. Engleska je prvi favorit, a to su pokazale igračice ove ekipe u prvom kolu kada su savladale naš tim sa sa 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi