Pobjede Partizana i Vojvodine

JSL, 23. kolo

Pobjede Partizana i Vojvodine

Edmir Škorić

Kompletno 23. kolo srbijanske Jelen Superlige na programu je danas. Već je okončano sedam susreta, dok je susret Crvene zvede i Slobode Sevjno počeo prije nekoliko trenutaka.

Vodeći Partizan nije imao većih problema u Smederevu. Domaći sastav savladan je s 4:1. Golove za "crno-bele" postigli su Tejgo, Babović te dvaput Iliev, dok je Ćeran postigao utješni gol za Smederevo.

Vojvodina je u Novom Sadu preokretom upisala tri boda protiv Hajduka. Gosti iz Kule poveli su preko Boškovića, ali je Stevanović sa dva pogotka donio preokret i nakraju pobjedu domaćoj momčadi.

Metalac je u Jagodini poveo preko Manojlović u 28. minuti, da bi poslije brojnih promašaja domaćih sve dileme riješio Simović dvadesetak minuta prije kraja. Javor je golovima Rendulića i Hadžibulića slavio protiv Inđije (2:1). Utješni gol za goste postigao je Vučetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.