Pobjede Zvezde i Partizana, poraz Pazara

JSL, 4. kolo

Pobjede Zvezde i Partizana, poraz Pazara

Edmir Škorić

Danas je odigrano šest susreta četvrtog kola srbijanske Jelen Superlige. Nove pobjede ubilježili su "večiti" Partizan i Crvena zvezda.

Crvena zvezda je na Marakani s 2:0 bila bolja od BSK-a iz Borče. Prvo poluvrijeme gosti su uspjeli odolijevati napadima 'crveno-belih', koji u nastavku, na krilima navijača i Brazilaca, došli do pobjede. Prvo je Cadu u 51. minuti pogodio za 1:0, a onda je Bruno Mezenga, deset minuta kasnije, postavio konačan rezultat.

Partizanu je minimalnu pobjedu na gostovanju kod Jagodine osigurao Tomić pogotkom  sa bijele tačke u 79. minuti. Novi Pazar je stigao do novog poraza. Ovaj put s 0:2 poraženi su od Spartaka iz Subotice, dok je Radnički 1923 s 3:0 savladao Smederevo.

Pobjednika nije bilo u duelu Slobode PS i  Vojvodine (2:2), a Javor je s 2:1 slavio na gostovanju kod Metalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.