Pred južnom tribinom

Pobjednički selfie igrača Želje u režiji kapitena Antolovića

FK Željezničar je upisao drugu pobjedu u proljetnom dijelu sezone pred domaćim navijačima, a Plavi su u okviru 18. kola BH Telecom Premijer lige sa 2:1 savladali Slaviju.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka igrači kluba sa Grbavice su znali proslaviti pobjedu i izbijanje na drugo mjesto premijerligaške tabele.

I dok su zajedno sa svojim navijačima pred južnom tribinom slavili nova tri boda, kapiten kluba iz Zvorničke 27, Marijan Antolović, htio je ovaj trenutak ovjekovječiti jednim pobjedničkim selfijem. Naša kamera uspjela je snimiti cijelo poziranje, a došli smo i do slike sa telefona Željinog kapitena.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.