Pobjednički selfie iz Japana

BiH u finalu Kirin kupa

Pobjednički selfie iz Japana

E. Škorić

Bh. reprezentacija je bez udarnih zvijezda uspjela da napravi iznenađenje i eliminiše Dansku u polufinalu Kirin kupa u Japanu.

Iako je Danska vodila 2:0 na poluvremenu, sjajnom igrom u nastavku naši momci dolaze do izjednačenja i pored činjenice da smo od 70. minute igrali bez isključenog Vranješa.

Milan Đurić postigao je oba gola, a penali su srećom pripali nama. Vrančić je promašio penal, ali su pogađali Krunić, Hodžić, Stevanović i Medunjanin. Šehić je odbranio jedan penal Dancima.

U finalu će naši momci igrati protiv boljeg iz duela Japan - Bugarska, a nakon današnjeg meča uslijedio je i pobjednički selfie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi