Počasni krug FK Sarajevo!

Slavljenički autobus prošao gradom

Počasni krug FK Sarajevo!

M. Šljivak, foto: E. Haračić

FK Sarajevo večeras je na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine proslavio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je na sjednici Izvršnog odbora NSBiH u ponedjeljak proglašen za prvaka nakon što je sezona prekinuta, a iste noći je uslijedilo veliko slavlje navijača ispred prostorija kluba.

Navijači su dočekali igrače ispred stadiona Koševo i večeras. Pozdravili su ih pjesmom i velikim ovacijama, te je slavlje moglo početi.

Prvak BiH organizovao i paradu gradom. Na autobusu su se našli igrači FK Sarajevo koji su ove sezone osvojili naslov najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Autobus sa igračima prokrstario je gradom. Prošli su pored Vječne vatre i kroz Titovu ulicu uz velike ovacije navijača okupljenih na ulici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak19871921
Sretan Zubandan svima koji slave
6 16
Videoton
pružni radnici uporno kmeče
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi