Počela priprema za izgradnju istočne tribine na Tušnju

Sve ide po planu

Počela priprema za izgradnju istočne tribine na Tušnju

Edmir Škorić

Kako se i najavljivalo, počela je priprema za gradnju istočne tribine stadiona Tušanj u Tuzli.

Nedavno je održana sjednica Gradskog vijeića u Tuzli i odlučeno je da se dio  budžeta izdvoji za gradnju stadiona Tušanj. 

Počeli su radovi na istočnoj tribini, a prva faza radova odnosi se na uređenje prostora za izgradnju. Kako se navodi, istočna tribina će se brže izgraditi nego što je bio slučaj sa sjevernom.

Očekuje se da bude natkriveno oko 7.200 sjedećih mjesta, a u planu je da se dovrši i sjeverna tribina, te da se renoviraju službene prostorije na južnoj tribini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci žele da omoguće igranje evropskih utakmica na Tušnju, a podsjetimo da je Sloboda trenutno prva u Premijer ligi i svi vjeruju u titulu, a sa dobrim rezultatima dolaze i dobre vijesti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti