Počela prodaja ulaznica za derbi, članovima Sarajeva popust

Veliki derbi na Koševu

Počela prodaja ulaznica za derbi, članovima Sarajeva popust

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 16. maja, sa početkom u 17 sati dočekat će Fudbalski klub Željezničar u sklopu 28. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Utakmica između gradskih rivala, Sarajeva i Željezničara, bit će najzanimljivija utakmica čitavog bosanskohercegovačkog prvenstva.

Ulaznice su već od ponedjeljka 11. maja, dostupne putem online portala kupikartu.ba i na ovlaštenim prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, a od srijede 13. maja zvanično je počela prodaja ulaznica za članove FK Sarajevo, dok su ulaznice po redovnim cijenama puštene u prodaju od četvrtka, 14. ovog mjeseca, navodi se na oficijelnoj stranici kluba sa Koševa.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo za nadolazeći gradski derbi uživat će popust na cijenu pojedinačnih ulaznica.

Ulaznice za članove FK Sarajevo u Odjelu za članstvo u klupskim prostorijama, ul. Maršala Tita 38/b, su po sljedećim cijenama:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM
Tribina "Istok" - 10 KM
Tribina "Zapad" - 12 KM.

Podsjećamo, Odjel za članstvo Fudbalskog kluba Sarajevo ima sljedeće radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08 do 17 sati i subota od 10 do 14 sati.

Vrijedi spomenuti i to da će se ulaznice za članove, za tribinu "Sjever - Vedran Puljić", moći kupiti i u kafiću RED POINT, koji je "Loyalty Bordo Card" partner FK Sarajevo, a koji se nalazi na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" kao i u oba Bordo Fan Shopa (Maršala Tita 38b/ Bezistan).

Ulaznice po redovnim cijenama se mogu naći na štandovima na lokacijama u gradu ispred gradske Tržnice, na platou KSC Skenderija, kao i u oba Bordo Fan Shopa po sljedećim cijenama:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 10  KM
Tribina "Istok" - 12 KM
Tribina "Zapad" – 15 KM
Tribina „Jug BH Telecom“ 10 KM

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po identičnim cijenama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase" se otvaraju u subotu u 15.00 sati, a biti će otvoreni sljedeći ulazi:

Tribina "Zapad" - A1, A2 (Gostujući navijači), A4 (Press/Zapad Galerija), A5, A6, A7 i A8
Tribina "Istok" - C1, C2, C3, C4, C5 i C6,
Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - B1, B2, B3  i B4.
Tribina "Jug BH Telecom" - D2, D3 i D4 (Gostujući navijači)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.