Počela prodaja ulaznica za meč Brazil - BiH

Cijene od 40 do 99 eura

Počela prodaja ulaznica za meč Brazil - BiH

M. Skaka

Počela je online prodaja ulaznica za utakmicu Brazil - Bosna i Hercegovina koja će se 28. februara igrati u Švicarskom St. Gallenu, na AFG Areni.

Navijači Bosne i Hercegovine, smješteni su u sektor B iza gola, dok bi Brazilci trebali biti preko puta, u sektoru D. Međutim, poznavajuči navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve su prilike da će za Bosance i Hercegovce ovaj sektor biti premali, te da će se naši navijači rasporediti i na bočnim tribinama.

Cijena ulaznice u sektoru za bh. navijače, kao i za brazilske navijače su 40 i 49 eura, mjesto u sektoru C su 59 i 74 eura, u sektoru A na kojem su i lože plaća se 89 ili 99 eura.

Švicarci su prodaju ograničili na 20 ulaznica po jednom kupcu.

Ulaznice je moguće rezervisati i u online prodaji, putem portala Ticketportal.ch, a putovanje na utakmicu iz Bosne i Hercegovine organizovaće Centrotours, kao i ranijih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.