Počelo renoviranje, Premijer liga će biti bogatija za još jedan odličan teren
FOTO: FK Krupa

Rekonstrukcija je bila neophodna

Počelo renoviranje, Premijer liga će biti bogatija za još jedan odličan teren

A. Čaušević

Nova sezona Premijer lige BiH će početi početkom augusta. Klubovi su već počeli s pripremama, ali istovremeno se vrše nephodni infrastrukturni radovi.

Među klubovima koji će sljedeće sezone igrati u eliti nalazi se i Krupa. Klub iz okoline Banja Luke je ekspresno izborio promociju i zasluženo je ponovo u društvu najboljih.

Ukoliko domaže utakmice želi igrati na svom stadionu Krupa će morati izvršiti određene radove, naznačajniji su u oni na promjeni terena.

Prethodna umjetna podloga je dotrajala, a Krupa je putem društvene mreže Facebook potvrdila da je danas počelo s postavljanjem novog terena.

U toku su radovi na promjeni podloge sa vještačkom travom na našem stadionu u Krupi na Vrbasu. #fkkrupa⚪️🔵

Posted by FK KRUPA on Wednesday, June 24, 2020
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada bude postavljena nova vještačka trava stadion u kanjonu Vrbasa će imati odličan teren, znatno bolji nego prethodni i sigurno će igračima biti puno lakše za igru, posebice u kišnim uslovima.

Inače, u slučaju da ovaj stadion ne ispuni uslove u Krupi su kao rezervnu opciju već prijavili Gradski stadion u Banja Luci. 

Top Komentari

sport1
*uvozi
0 0
sport1
Umjetna trava koja se u vozi u BiH je E kvalutativne grupe. Sto znaci da skuplje izadje ovo nase krpljenje nego da se nadje I postavi prava umjetna trava sa drenaznim odvodima po svim FIFA standardima. Al kod nas je to glavno nacelo, sto jeftinije to bolje, a nova uprava nek misli kako i sta dalje. Sportski pozdrav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi