Počeo Hasetov memorijal, Travnik nadigrao Željezničar

Odigrane prve dvije utakmice

Počeo Hasetov memorijal, Travnik nadigrao Željezničar

Samir Mlaćo

Jutros je Maloj dvorani KSC-a Skenderija započeo 24. Memorijalni turnir "Asim Ferhatović-Hase", a u prvom susretu snage su odmjerili Olimpik i Slavija.

Slavija je povela krajem prvog poluvremena preko Dine Hasanhodžića, a Alem Plakalo poravnava tek što je počelo drugo poluvrijeme. Olimpic je zatim poveo preko Tarika Šahovića sa 2:1, a remi Slaviji donio je Nikola Bjeloš.

U drugom susretu grupe "A" sastali su se FK Željezničar i NK Travnik, a Veziri su slavili sa 5:3.

Željezničar ove godine nastupa sa juniorima, što su Travničani iskoristili, a poveo je tim sa Pirote preko Nijaza Fazlića, da bi Plavi sa Grbavice napravili preokret golovima Armina Bijedića i Meldina Jusufija. Amir Baručija vraća svoj tim u ovaj meč,  ali Željo opet dolazi u vodstvo preko Armina Bijedića.

Do kraja simultanka Travnika uz tri pogotka koja su djelo dva puta Hrustana Kadrića te jednom Emraha Hasanhodžića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Olimpik - FK Slavija 2:2 

FK Željezničar - NK Travnik 3:5 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti