Počinje ludnica u Talinu!

Sve spremno za susret

Počinje ludnica u Talinu!

Do utakmice u Talinu preostalo još nešto manje od pola sata, a na stadionu La Coq arena okupilo oko 4.000 gledalaca, od čega je barem pola navijača Bosne i Hercegovine.

Atmosfera na tribinama za sada je odlična, premda postoje informacije kako je danas bilo nereda i to između bh. navijača ovdje u Talinu. Međutim, svi se nadamo da tokom susreta neće biti incidenata, jer se na stadionu nalazi posebni povjerenik FIFA-e za sigurnost, koji prati razvoj situacije.

Inače, na teren su prije petnaestak minuta istrčali naši Zmajevi na zagrijevanje. Promjena u satsavu nije bilo, pa će susret početi Hasagić, Spahić, Nadarević, Jahić, Salihović, Ibričić, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibišević i Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.