Počinje rat na sjeveru Londona! Razlog: Mata

Tottenham želi Arsenalu ukrasti Matu

Počinje rat na sjeveru Londona! Razlog: Mata

Izgleda da će početi rat na sjeveru Londona. Razlog je Juan Manuel Mata, kojeg Tottenham želi ukrasti Arsenalu.

Mata se već duže vrijeme povezivao sa Arsenalom, a engleski mediji su pisali da pregovori ulaze u završnu fazu. No, sada se pojavio i Tottenham.

Spursi su poslali ponudu od 22 miliona eura, pišu engleski mediji, a u ugovoru 23-godišnjeg veznjaka sa Valencijom stoji da igrač može napustiti klub ukoliko neko ponudi više od 21 miliona eura.

Valencia je u dugovima i sada, te će Mata, kao David Villa i David Silva, iz tog razloga napustiti Mestallu. Sve su prilike da će otići na sjever Londona, samo pitanje je u koji klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.