Podgrmeču krajiški derbi, remi Bosne i Čapljine

Podgrmeču krajiški derbi, remi Bosne i Čapljine

Adnan Beganović

U krajiškom derbiju 27. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Podgrmeča su savladali Jedinstvo (1:0), dok su Bosna i Čapljina u Visokom podijelili bodove (1:1).

Krajiški derbi nije opravdao očekivanja, odnosno igra koju su prezentovali Podgrmeč i Jedinstvo nije mogla zadovoljiti publiku.

Derbi je odlučen na samom otvaranju, odnosno u 12. minuti kada je Almir Krantić pogodio mrežu Jedinstva, za kasnije će se ispostaviti konačnih 1:0.

U Visokom su snage odmjeriti domaća Bosna i Čapljina, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika. Domaći su bolje otovorili susret i u 18. minuti su preko Idriza Džafića stigli do prednosti, no kada se očekivao posljednji sudijski zvižduk Zdenko Jurčević je pogodio za veliku radost gostiju iz Čapljine.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.